Најновије

"ЈЕДНО МИШЉЕЊЕ ИМА УЈУТРО, А ДРУГО ПОПОДНЕ!": Кривокапић заратио са свима - поново вређа посланике и избегава да одговори!

Премијер Здравко Кривокапић изјавио је данас у парламенту да је питање поверења влади проверљива чињеница, а не лични утисак.

Здравко Кривокапић. (Фото: Јутјуб)

- А кад полазимо од личних утисака мој је да ваша партија (СД) нема цензус за улазак у Скупштину - рекао је Кривокапић одговарајући на питање председника СД и посланика Ивана Брајовића.

Брајовић је у оквиру "премијерског сата" Кривокапића питао да ли има план за превазилажење ове "до сада незабележене" политичке ситуације у којој се налази Црна Гора.

- Влада на чијем сте челу је изгубила поверење већине посланика у Скупштини Црне Горе, а Скупштина је изгубила кворум за одржавање пленарне седнице. Које потезе планирате да повучете у циљу санирања тренутног стања - питао је Брајовић.

Он је казао да је након последње седнице јасно саопштено из владајуће коалиције да се 14 посланика изјаснило да подржава кабинет Кривокапића и да је дошло до поделе "међу онима који су га бирали".

Кривокапић је рекао да ће влада наставити да ради свој посао, а конституенти власти ће наставити разговоре о превазилажењу тренутне ситуације.

Навео је да је у октобру рекао да неће "замену већ промену".

- Мислим да је обавеза свих нас да развијемо Црну Гору на прави начин. Ова влада има визију како Црна Гора треба да изгледа 2024 - рекао је Кривокапић.

Незадовољан одговорм Кривокапића, Брајовић је рекао да премијер уопште не одговара на питања посланика и да "има једно мишљење ујутро, а поподне друго".

Кривокапић је на то одговорио дда не зна о чему Брајовић прича и подсетио да су, док је био председаваајући парламента у претходном сазиву, хапшени посланици опозиције "како би се изгласали дискриминаторски закони".

- О чему ви сањате? - питао је Кривокапић Брајовића и додао да ако има доказе да је неко радио против закона нека поднесе кривичне пријаве.

Поручио му је да не обмањује грађане и да му припреми питања на које ће му одговорити на наредном "премијерском сату".

Хрватска од Србије тражи да призна непостојећи геноцид! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА