Најновије

ТРАМП ИЛИ КЕНЕДИ? Албанци у Њујорку контролишу један посао који им отвара сва врата! (ВИДЕО)

Постоје велике шансе да се на изборима за председника САД нађу Доналд Трамп испред Републиканске странке и Роберт Кенеди испред Демократске странке. Уколико Бајден буде кандидат демократа, нема никакве шансе против Трампа, изјавио је новинар и политички консултант Џон Боснић, приликом гостовања у емисији Луча на каналу Правви одговор.

Џон Боснић (Фото: Јутјуб)

Он је објасно ко је Роберт Кенеди, рекавши да већ само презиме Кенеди доноси велику подршку, јер тако функционише америчко друштво.

- Породица Кенеди у Америци није богата, она је пребогата. Не поседују милионе, већ милијарде. Из тог разлога није јасно зашто је Конор Кенеди, ризиковао свој живот да би се борио против Руса у Украјини – казао је Боснић који је говорио и о томе зашто Роберт Кенеди, иако му је син ратовао у Украјини, критикује тај рат, говорећи о 300.000 убијених украјинских војника и како је све што Американци знају о Украјини лаж.

Он је објаснио и зашто Трампа гоне истражитељи због секс афере са порно глумицом, када брачна превара не би требало да буде криминализована, већ ствар моралне природе.

Боснић је говорио о томе да ће Русија победита, а да ће Кини бити понуђен „Њу дил“.

Он је критиковао политику Александра Вучића, по питању Косова и Метохије, али и бриге о деци.

- Било шта што Вучић потпише, нема вредност. Оно може да потпише да смо сви Албанци, то нас не занима – констатовао је Боснић.

Он је рекао да то што Вучићев режим поставља сада полицију у школска дворишта, то ће трајати шест месеци до годину дана.

- Али неће направити прави систем да брани нашу децу. Зато што наша деца нису приоритет, иако је Александар Вучић дошао на власт са великим програмом „За нашу децу“. То је био део његове кампање. Када сам то ставио на Фејсбук, напали су ме чланови СНС-а како то смем да ставим. Па, хало бре, председник државе је правио кампању „За нашу децу“, а наш систем је убио нашу децу. И он је шеф система – нагласио је Боснић.

Како је рекао, када је дошао у Србију, једина школа у коју је могао да упише своје синове била је управо „Владислав Рибникар“ и рекао је да је познавао тог чувара који је убијен и „дао свој живот да спаси децу“.

Боснић је испричао и његово непријатно искуство и његовог сина одмах када су дошли у школу и како је решавао проблем са директором и професором који нису били спремни да помогну.

Говорећи о утицају албанског лобија у Америци, он је открио да се у Њујорку десетине хиљада Албанаца баве једним, наизглед безначајним послом, међутим, тај посао им отвара сва врата. О чему се ради, и све друге детаље откријте у овој занимљивој емисији на каналу Прави одговор.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА