Најновије

Јутарњи програм ТВ Пинка забрањен у Црној Гори!

Савет Агенције за електронске медије Црне Горе забранио је емитовање програмског садржаја „Ново јутро“ српске телевизије Пинк на шест месеци, а у оквиру које је у суботу емитован скандалозан програмски садржај који се односио на августовску трагедију на Цетињу, преносе црногорски медији.

Јована Јеремић (Фото: Јутјуб)

Одлука је донета на данашњој електронској седници. Подсетимо, у поменутом програмском садржају телевизије Пинк, који је емитован и у Црној Гори, на спекулативан и сензационалистички начин извештавано је о трагедији на Цетињу, током које је Вук Бориловић убио 10, а ранио шест суграђанки и суграђана, након чега је и сам убијен.

У првом покушају на седници одржаној у уторак нису била присутна два члана Савета.

Данашњој електронској седници присуствовало је четворо од пет чланова Савета АЕМ. Одлуку о забрани емитовања подржало је њих троје - Милан Радовић, проф. др Андријана Николић и Един Кољеновић. Уздржан је био председник Савета АЕМ Бранко Бошковић.

Рајко Тодоровић није учествовао на електронској седници због техничких проблема.

Подсетимо, у поменутом програмском садржају телевизије Пинк, који је емитован и у Црној Гори, на спекулативан и сензационалистички начин извештавано је о трагедији на Цетињу, током које је Вук Бориловић убио 10, а ранио шест суграђанки и суграђана, након чега је и сам убијен.

Нови скандал Александра Вучића погледајте ОВДЕ.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА