Најновије

ПРВО МЕСТО ПРЕД ПЛЕЈ-ОФ! Зна се када се игра 173. вечити дерби, на стадион “Рајко Митић” стиже и ТСЦ

Важно је да се буде први и пред плеј- оф. Победом у Сурдулици против Радника (2:0) коло пре краја регуларног дела Суперлиге Црвена звезда је обезбедила лидерску позицију.

Црвено-бели су обезбедили домаћинство против Партизана и са трећепласираним ТСЦ- ом, што је важно пред финиш сезоне. Вечити дерби, укупно 173. првенствени, заказан је за прво коло плеј-офа и биће одигран 20. априла на стадиону “Рајко Митић”. Остаје само да директор такмичења Александар Пивић одреди почетак мегдана на нашем највећем стадионону.

Екипа Владана Милојевића се намучила на гостовању фењерашу, имала је много проблема око организације завршнице напада, али се то променило уласцима Александра Катаија и Жан Филипа Красоа, који су креирали победу српског шампиона.

Ове сезоне одиграна су два првенствена вечита дербија. Први је у Хумској, 20. децембра, добио Партизан с 2:1, док је у другом, 9. марта, било2:2). Окршај заказан за 20. април биће трећи у борби за титулу, а могло би да се догоди да одиграју још један меч у Купу Србије. Можда већ  у полуфиналу 24. априла, ако вечити претходно тамо дођу, а очекује се да тако буде.

Чланови Српске листе напустили изборне комисије на северу КиМ: Одговор и земљама Квинте

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА