Најновије

АМЕРИЧКИ НАПАД НА СРБИЈУ: Димитријевић, Танасковић и Стојичевић о мрежном рату против Срба

Промоција књиге "Мрежни рат против Срба" аутора Слободана Стојичевића oдржава се у среду 13. фебруара у 18 сати у сали Српског културног центра "Ћирилица", ул. Скерлићева 12. у Београду (поред Народне библиотеке Србије). Улаз је слободан.

Илустрација (Фото Правда)

На промоцији ће говорити књижевник, новинар и православни публициста др Владимир Димитријевић; новинар и публициста Марко Танасковић и аутор књиге Слободан Стојичевић.

Kњига описује и анализира специјални рат који САД воде против српског народа. Главни циљ мрежног рата - је освајање и поробљавање одређеног друштва али не војним већ цивилним средствима - друштвеним мрежама успостављеним између друштвених субјеката, вез коришћења обичног, класичног оружја, а по могућностима и без било какве директне војне агресије. 

- Данас је већ практично потпуно своједно која “политичка опција” или “политичка партија”  ће добити изборе и преузети власт у Србији. Власт (владаоци) у Србији више нема реалну власт – без обзира ко је на власти. Реалне полуге моћи су у рукама странаца и мрежних оператера. Српским политичарима се само привремено делегира обављање одређених послова – наводи Стојичевић.

На промоцији књиге “Мрежни рат против Срба” можете купити по акцијској цени од 500 динара. 

Књигу можете наручити и путем Правдине интернет продавнице по редовној цени од 740 динара на линку ОВДЕ. За читаоце у дијспори, књига се може купити у електронском формату на сајту Новинарница на линку ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА