Најновије

ИДИТЕ ТАМО И РЕГУЛИШИТЕ: Трампови људи од поверења стижу ове недеље у Београд! Ово је циљ посете!

Амерички сенатори, демократа Крис Марфи и републиканац Рон Џонсон, посетиће ове недеље Београд и Приштину.

Доналд Трамп са сарадником (Фото: Јутјуб)

То је на свом Твитер налогу објавио сенатор Демократске странке Крис Марфи, наводећи да долазе у посету како би пружили подршку дијалогу Београда и Приштине.

- Русија нам не дозвољава улазак код њих, али Џонсон и ја ћемо посетити Украјину, Србију и Косово ове недеље како бисмо показали да и демократе и републиканци дају подршку новој украјинској влади и сталном дијалогу Београда и Приштине. Ја сам данас у Берлину због састанака - написао је на свом Твитер налогу Марфи.

Њихова посета Балкану долази у тренутку кад се говори о вец́ем учешц́у САД у дијалогу Београда и Приштине о нормализацији односа, као и после именовања Метју Палмера за специјалног известиоца за овај део Европе.

Џонсон, иначе републиканац и бизнисмен из Висконсина, који је пре мање од деценије ступио на вашингтонску политичку сцену, у америчком Сенату је члан Комитета за спољне послове и председавајући Подкомитета за Европу и регионалну безбедносну сарадњу, а председавајући је и сенатског Комитета за унутрашњу безбедност и владине послове.

Важи за једног од кључних Трампових људи и човека задуженог за специјалне мисије, коме ове неће бити прва посета региону.

Насиље према Србима мора најоштрије да се санкционише! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА