Најновије

ЗАВЕРА ИЗЛАЗИ НА ВИДЕЛО: Трампове наводе још раније потврдио и ФБИ! Ево ко му ради о глави!

Председник Доналд Трамп објавио је у петак ујутро видео поруку са хештагом који подсећа на про-Трампову теорију завере познату као Канон.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Твит с анонимног налога @ Рад123 укључује видео снимак жене која хвали Трампов приступ урбаном сиромаштву и укључио је хештаг # WWG1WGA, што представља слоган КАнон "Где иде један, иду сви." Видео је настао са другог про-Трамповог налога, @Емми.

Како наводи Бизнис Инсајдер, Теорија Канон фокусирана је на анонимну интернет особу познату као К, која тврди да је владин службеник с информацијама о прикривеној завери за свргавање Трампа. Следбеници завере верују да, између осталог, светом управља сатанска кабала елита и педофила коју предводи Хилари Клинтон и такозваном дубоком државом, коју ће Трамп - уз помоћ тајних савезника, укључујући Роберта Мулера - на крају разоткрити и поразити.

Раније ове године, ФБИ је Канон одредио за могућу претњу од домаћег тероризма. Неколико десних, про-Трампових славних личности, укључујући глумицу Розен Бар и бившег професионалног бејзбол играча Курта Шилинга, изразили су подршку завери и њеним следбеницима.

К је приписао слогану "Куда идем један, идемо сви" председнику Џону Ф. Кенедију, али изгледа да је преузет из филма "Бели вихор" из 1996. године, објавио је Дејли Бист.

Трамп је раније промовисао десетине Канонових завера и следбеника. Према истрази Њујорк Тајмса објављеној у новембру, Трамп је поновно објавио најмање 145 непроверених твитова који су промовисали теорије завере. Преко две десетине ових налога Твитер је касније суспендовао због кршења правила платформе.

Тајмс је открио да промотери Канона често упадају у председникову Твитер лајну преко сина, Доналда Трампа млађег, водитеља Фокс Њуза Мариа Бартиромо-а и десничара Ерика Болинга. И више од 20.000 Трампових следбеника на Твиттеру имају слогане или референце Канона у својим профилима.

У јулу је Трампова кампања објавила видео оглас у којем су приказани вишеструки Трампови обожаватељи с Канон знаковима. А следбеници Канона показали су се на Трумповим кампањама на којима су одржавали знакове који показују своју подршку и председнику и завери.

Сиријски војник стао пред амере! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА