Најновије

ТРАМП ИХ ПОДЕСТИО КО ЈЕ ШЕФ! Брутално одбрусио светским званичницима, најгоре је прошла Меркел! (ВИДЕО)

Немачки званичници били су изузетно шокирани агресивним разговорима између америчког председника Доналда Трампа и канцеларке Ангеле Меркел и своје позиве чували у тајности, рекли су извори за CNN.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

У разговорима са немачком канцеларком Меркел је насилно оборена на „скоро садистички начин“, рекао је Карл Бернстајн, новинар познат по извештају о афери Вотергејт.

"Неке ствари које је рекао Ангели Меркел су једноставно невероватне. Назвао ју је глупом", рекли су извори.

Група званичника именована за надгледање Меркелових телефонских разговора с Трампом је смањена, а тек мали број људи сада прати позиве, а главни разлог је што су они заиста проблематични, рекао је немачки званичник за CNN.

Исти званичник рекао је да су Трампови разговори с Меркеловом посебно необични због предузимања додатних корака како би их задржали у тајности.

„Председник Трамп је преговарач светске класе који упорно подржава америчке интересе на светској сцени“, рекла је за Бознис Инсајдер заменица портпарола Беле куц́е Сара Метјуз.

Портпарол немачке владе није реаговао на наводе из извештаја CNN-а.

Извештај такође инсинуира да је Трампово понашање утицало и на друге вође, укључујуц́и Терезу Меј, бившу британску премијерку.

Понашање америчког председника описано је као "понижавајуц́е" након што је назвао "будалом" у вези са спољнополитичким одлукама, рекао је један извор за CNN.

Расте број излечених од корона вируса у Русији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА