Најновије

ДУБОКА ДРЖАВА КРЕНУЛА У НАПАД! Трампова пословна империја под лупом истраге!

Трампова пословна империја је под лупом федералне криминалне истраге, а судија савезног суда је одбацио председников захтев да се одложи увид у његове пореске пријаве који је захтевао тужилац Менхетна у оквиру истраге о грађевинским инвестицијама породице Трамп.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

Судија савезног суда Виктор Мареро је донео ову одлуку само дан након што је одбацио аргументацију Трамповог правног тима, у којој се наводи да је претеран захтев окружног тужиоца да се организује саслушање пред великом поротом.

Судија Мареро је одбацио могућност одлгања позива на саслушање јер је Трампов правни тим недовољно уверљиво аргументовао да ће жалба коју су уложили бити успешна, као и да би његов долазак на саслушање могао да нанесе непоправљиву штету Трамповим интересима.

Поступак против Трампа је покренут након открића да је амерички председник из непријављених, наводно сумњивих финансијских извора, потплатио бившу порно глумицу Сторми Данијелс и бившу Пелбојеву зечицу Керен Мекдугал, после њихових тврдњи да су биле у сексуалној вези са њим.

НАСА пажљиво прати аномалију која може да сруши сателите! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА