Најновије

"ПУТИН ПОСЛАО МУВУ!": Детаљ о коме брује мреже, Американци опет оптужују Русе! (ВИДЕО)

Изјаве потпредседничких кандидата Мајка Пенса и Камале Харис током предизборне дебате у САД пале су у сенку због врло уобичајеног потеза једне несмотрене и неувиђавне летеће „напасти“.

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Скоро два минута на глави републиканског кандидата за потпредседника САД Мајка Пенса седела је обична мува која је побрала сву славу политичарима и постала звезда друштвених мрежа.

Док су потпредседнички кандидати дебатовали о пандемији вируса корона, вакцинама, десничарима, порезу и још много чему, сви су гледали у муву и убрзо је на Твитеру прогласили победником дебате и тренутком који ће једини бити запамћен.

Мува је на друштвеним мрежама одмах осумњичена да потиче из Русије. Једни су је у шали прогласили руским дроном, док су други констатовали да „мора да ју је послао сам Путин“.

Има и оних који тврде да је летећи инсект у ствари Шпијун-мува коју контролише „дубока држава“ са циљем да Пенсов изглед учини блесавим.

Убрзо је отворен и Твитер налог „Пенсова мува“ на којем пише да ју је послао Џорџ Сорош.

​Противкандидат актуелног америчког председника Џо Бајден, из редова Демокарата, поделио је фотографију са млатилицом за муве која је придобила огромну пажњу корисника друштвених мрежа, док републикански политичари нису коментарисали на друштвеним мрежама мувин перформанс.

Асад спремио паклени план против окупатора! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА