Најновије

"СРБИ ЗА ТРАМПА" РАЗОЧАРАНИ И ЉУТИ ПОРУЧУЈУ: "Ово је чиста крађа, нећемо одустати од борбе!"

Покретач организације "Срби за Трампа 2020", која је била и званични део председничке кампање, Олга Раваси, упркос званичном избору Џоа Бајдена за председника САД, сматра да трка још није готова и да има доста неправилности. Она се за "Блиц" осврнула на неке "нелогичности током бројања гласова".

Трампове присталице на митингу. (Фото: Јутјуб)

- Упркос овим резултатима сматрам да још није готово, то је став целог нашег Штаба, али овако нешто и могло је да се очекује. Став је да је дошло до велике крађе гласова и очекујемо да суд донесе коначну одлуку. Ово није био изборни дан, већ изборни дани, што свакако није по демократским правилима - каже Раваси за "Блиц".

Како каже, прва неправилност је начин пребројавања гласова у неким државама.

- На дан избора, све је стало са бројањем током ноћи да би се касније одједном наставило. Тако је било у Висконсину, Мичигену, Пенсилванији, када су одједном дошли неки гласови, ниоткуда - говори Олга Раваси.

Она додаје да је такође нелогично како су репубилкански сенатори и конгресмени задржали своје позиције.

- Нико не може да ме убеди да су сенатори и конгресмени задржали своје позицији, а да је председник Трамп изгубио, пошто је изабрано шест нових републиканских кандидата у Представничком дому, док је остао исти број представника у Сенату. Како је онда могуће да су ти људи гласали за Бајдена?! То је за мене немогуће - изричита је Олга.

- Трећа спорна ствар је проста математика, према којој у Висконсину и неким државма излазност је већа од званичног броја гласача што значи да су упумпавани и додавани гласови како је било потребно. Када су видели да се повећава број гласова за Трампа, тако су почели неограничено и по потреби да додају своје измишљене гласове, због тога од почетка инсистирају на гласању преко поште, јер тиме могу да манипулишу. Бајден апсолутно уништава све демократске, америчке постулате на којима је ова земља заснована - кажу у "Срби за Трампа 2020".

Сматрајући да је нетачан податак о рекордном броју гласова за Бајдена после трка у којој су раније победјивали Доналд Трамп и Барак Обама, Олги је, каже, јасно и "зашто се нису трудили током кампање".

- Очигледно су знали да ће убацивање додатних гласова бити решење кога год да су ставили за кандидата, макар и црног ђавола, могли су касније да "упумпају" гласове, као што су урадили. Ми немао приступ гласовима, не знамо шта се дешава. Очекујем да се поново броје гласови у Аризони, Невади и Џорџији - додаје.

Оно што је такође било незамисливо за Америку, је да председника на крају одлучи Врховни суд, у шта се Трамп према последњим информацијама узда, али уз то иде и прича да је рачунајући на ово за судије поставио "своје људе".

- Демократе су раније причале да Руси намештају изборе у Америци, а сада нас убеђују да је изборе немогуће наместити, какав апсурд, какво лицемерје. Наравно да се сада уздамо у судове, нећемо одустати од борбе, управо због оних који сматрају да ће Америка бити боље место за живот на челу са Доналдом Трампом - прича Раваси и додаје да републиканци сада више него икада морају да устану сложно и уједињено и да буду гласни. Такође сматра да се ова кампања неће окончати за дан или два, већ да може да потраје.

Подсетимо, Џозеф Бајден проглашен је данас 46. председником САД након што је сакупио 273 од потребних 270 електора на изборима. Доналд Трамп реаговао је најавом да ће већ у понедељак почети правна борба да се ова победа оспори.

Су-57 успешно прошао сва тестирања! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА