Најновије

ОНА ТВРДИ ДА ЈЕ ОТКРИЛА КАКО ЈЕ ТРАМП ПОКРАДЕН НА ИЗБОРИМА! Огласио се правни тим председника!

Изборни штаб председника САД Доналда Трампа саопштила је да се ограђује од Сидни Пауел, адвоката која је прошле седмице у име Трамповог тима рекла да је током новембарских председничких избора украдено више милиона гласова.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

"Сидни Пауел се бави законом на своју руку. Она није члан Трамповог правног тима. Исто тако, она није адвокат Трампа у његово лично име", рекли су у заједничком саопштењу правни заступници Трампове кампање Рудолф Ђулијани и Џена Елис, пренео је Ројтерс.

Британска агенција наводи да је сопштење Ђулијанија и Елисове уследило дан након што федерални суд у Пенсилванији одбацио захтев Трамповог тима да оспори победу демократског председничког кандидата Џозефа Бајдена.

Ројтерс додаје да је Пауелова прошле недеље без изношења било каквих доказа изјавила да је електронским системом гласања украдено више милиона гласова републиканском кандидату Трампу.

"Све је организовано и спроведено уз помоћ људи из Силицијумске долине, великих технолошких компанија, компанија за друштвене медије, па чак и медијских компанија", рекла је тада Пауелова, која је бивша савезна туžжитељка и адвокат бившег Трамповог саветника за националну безбедност Мајкла Флина.

Хрватска шаље војску на Косово! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА