Најновије

ПУТИН ИЗНЕНАДИО ЦЕО СВЕТ: Нико није очекивао да ће причати о овоме!

Руски председник Владимир Путин изјавио је да, иако ретко гледа телевизију, понекад занеми од садржаја који се емитује имајући у виду сцене насиља, али да се против тога треба борити подизањем нивоа културе грађанства, а не ограничењима, јер то може изазвати контра реакцију.

Владимир Путин. (Фото: kremlin.ru)

„Те сцене насиља... Ретко гледам телевизију, једноставно немам времена, али каткад, кад и упалим, просто занемим. Међутим, све то зависи од нивоа културе оних људи који то емитују. Рачунам на то да ћемо успети да подигнемо тај ниво културе и да убудуће нећемо шокирати грађане и извртати им памет“, истакао је.

Према речима Путина, у овој сфери је потребно деловати изузетно пажљиво и стрпљиво јер жестока ограничења могу довести до контра реакције.

Такође је рекао и да је пораст интересовања када је реч о насиљу приметно и на интернету, а тачније на друштвеним мрежама.

„По себи видим, тровање таквом информацијом је тешко мимоићи. Чест је случај да такав садржај прерасте у својеврсни хајп“, додао је.
Путин је предложио и да се направи својеврсни „неписани закон“ о морално-етичкој норми емитовања садржаја на телевизији како би се умањио проценат сцена насиља.

„У Русији живи велики број феноменалних људи који би могли да буду позитиван пример за наше грађане“, закључио је.

Путин упозорио зашто је широка амнестија погубна! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА