Најновије

НАЈУСАМЉЕНИЈА ЖЕНА НА СВЕТУ У СТРАХУ ОД СТРАШНОГ ОЧЕВОГ ПРОРОЧАНСТВА! Због оног што јој је рекао на самрти

Пре своје смрти отац Агафје Ликове (77), који је са својом староверачком породицом живео као пустињак у сибириској забити у којој се Агафја и родила, прорекао је ћерки будућност, а управо је то пророчанство сада за Агафју постало актуелно.

Агафјa Ликовa (Фото: Јутјуб)

Старац је на самрти рекао ћерки да јој "види смрт далеко од родног места", па зато ова, како је многи зову "најусамљенија жена на свету" не жели да се пресели у Москву. То је саопштила митрополиту Корнилију, који је дошао у њену новосаграђену кућу у сибирској републици Хакасији.

Наиме, Агафји је понуђено да се пресели у Москву, али она је то одбила, пре свега, из страха да се не обистини очево предвиђање.

- Ове године се навршава 40 година откако је Агафја остала сама, након смрти родитеља, браће и сестара. Ова кућа је за њу велика радост. Рекао сам јој: "Хајде да те водимо у Москву, имамо староверски центар, живећеш тамо". "Не, не идем никуда, отац (отац) ми је рекао: "Ако одеш одавде, пропашћеш - цитирају РИА Новости митрополита Корнилија. По његовом мишљењу, Агафја Ликова живи тачно онако како би требало да живе хришћани. У труду и молитви.

Разговор о пресељењу у главни град водио се када је митрополит дошао да освети њен нови дом изграђен у тајги у децембру 2020. донацијом милијардера Олега Дерипаске.

Отац Ликове побегао је у Сибир 1937. године од прогона совјетског режима. Деца су му се родила у изолацији. Пронашли су их геолози 1978. године. Преживела је само Агафја.

Извор: Информер
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА