Најновије

ДРЖАВНИК И ЕГОИСТА: Путин и Вучић на терену с децом! (ВИДЕО)

Много пута смо видели да председник Србије копира лидера Русије и покушава да искористи његов ПР рецепт, али никако да укапира где је граница и колико никад неће бити као он. Осим што се Путин професионално бави спортом и не глуми само за камере као Вучић, он поштује и малу децу која му "спарингују".

Александар Вучић. (Фото: kremlin.ru)

На друштвеним мрежама се поново дели снимак руског председника који одмерава снагу са дечаком и то у џудоу.

Како се може видети, Путин је допустио дечаку да га пребаци преко леђа и обори га на струњачу.

Потом је устао и поклонио се дечаку.

Наравно да је Путин могао да олако збаци малог дечака на стручњаци јер је у одличној форми, а и баш у џудоу је  освајао бројне медаље, али је то задовољство ипак препустио малом противнику.

Са друге стране, имамо пример Вучића који глумата кошаркаша тако што неспортски понижава малог дечака из Великог Градишта. Допушта себи, одраслом мушкарцу или што би наш народ рекао „коњини од два метра“ да грубо „лупи банану“ детету односно блокира му шут лопте (што лако може да уради баш свако пола метра виши).

За ово неспортско иживљавање добија и аплауз окупљених ботова – лицемерних увлакача (који су вероватно пре СНС променили пет странака) и клибери се задовољно у камеру што је понизио дете.

Сличан непортски потез се догодио и пре неки дан приликом Вучићевог обиласка Уба. Срећом, није понижавао децу, али је зато у жељи да глуми правог спортисту Путина, са све панциром под кошуњом шутирао лопту из пенала голману ФК Врело,  с тим да се голман није баш много помера, за сваки случај да не одбрани. Након тога се и захвалио голману што га је пустио да постигне погодак, што је, вероватно, унапред и било договорено.

Лазански истакао важну ствар у вези јучерашње параде у Москви! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА