Најновије

ЗБОГОМ СНОВИ: Голом из офсајда Звезда испала из квалификација за ЛШ (ФОТО)

Црвена звезда неће играти Лигу шампиона ове сезоне. Поразом (0:1) у Тираспољу отишла је у бараж за Лигу Европе где чека лошијег из дуела Јанг бојс - Клуж. Шериф ће у плеј-оф за елитно европско такмичење на Динамо из Загреба или Легију.

Детаљ са првог меча Звезда - Шериф (фото: Јутјуб)

После београдских 1:1 Звезда је морала до победе у Молдавји, ипак игром то није заслужила. Бледа, слаба, на моменте је само претила домаћину, таквом игром није могла ни до ремија који би омогућио играње продужетака. Домаћин је био бољи, а једини гол на утакмици постигнут је из офсајда.

Фудбалери Црвене звезде доживели су шок у завршници првог полувремена меча у Тираспољу, пошто су примили гол из практично једине озбиљније ситуације коју је Шериф имао пред голом у првих 45 минута.

Ипак, гол који је Армоледа постигао након што је био највиши у казненом простору, није био регуларан, јер је у моменту када је лопта упућена ка њему, он био у офсајду.

Међутим, линијски судија није дигао заставицу, а и одбрана Звезде није зауставила Армоледу, нити Борјан који није ни реаговао на његов шут, па је тако Шериф дошао до вођства.

Пошто нема ВАР технологије у трећем колу квалификација, гол није поништен.

Навијачи Легије спремили паклену освету навијачима Динама, опширније ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА