Најновије

ПУТИНА ПОГОДИЛА ТРАГЕДИЈА! Догађај који је изазвао емоцију код руског председника! (ВИДЕО)

Председник Русије Владимир Путин подржао је идеју о подизању музеја и храма у Беслану, где је 2004. године извршен терористички напад на школу. Истакао је да је то трагични догађај у животу земље који захтева посебну пажњу и сложио се да да налог како би се по хитном поступку обезбедило финансирање.

Владимир Путин. (Фото: Јутјуб)

Путин је примио в.д. председника Северне Осетије Сергеја Мењајла који га је обавестио о радовима на храму и да ц́е објекат бити изграђен следеће године.

Према његовим речима, за финансирање свих 40 пројеката предвиђених програмом социјално-економског развоја Беслана до 2025. године потребно око 800 милиона рубаља.

- Наравно, то је трагичан догађај у новијој историји који захтева посебну пажњу и ангажованост. Налога ће, наравно, бити - рекао је Путин.

Подсетимо, терористички напад у школи у Беслану, у којем су погинуле 334 особе, укључујући 318 талаца, од којих је 186 било деце, догодио се ујутро 1. септембра 2004. године. Терористи су у школску салу утерали више од хиљаду талаца, укључујући и малу децу. Људи су три дана насилно држани у школи без хране и воде.

Грчкој обустава рада због обавезне вакцинације! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА