Најновије

РИО ТИНТО НАМ ДОНОСИ КРАЈ ЖИВОТА: На власти је опасна секта, имамо људе који су спремни да пуцају!(ВИДЕО)

На власти је опасна секта и она мора да нестане или ћемо ми нестати. Они су секташи јер уништавају воду, они продају земљу да се уништава, они продају ваздух... - казао је електроинжењер Јован Мандић, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.  

Последице рада Рио Тинта (Фото: Pixabay. com)

Он је упитао „могу ли они бити увршћени у људе, обичне људе, а камоли оне који воде политику и брину о народу“.

Говорећи о председнику Србије, казао је да „он чини такав злочин, да то не може нормалан човек“. Како је закључио, „то мора да биуде секта, мора да буде уплива са стране, неко са много великом негативном силом, да би уништавао свој народ“. 

- Александар Тијанић је рекао за Зорана: „Ако Ђинђић преживи, Србија неће“, и Зоран није преживео, али није ни Србија. Е, овога пута сигурно нема живота Србији, ако овај опстане на власти - рекао је Мандић алудирајући на председника Александра Вучића.

Како је рекао, Рио Тинто ће нам „донети крај живота“. 

- Једина тема која може да окупи људе и сртуши овај систем је управо опстанак живота. То није борба за престиж и фотеље, већ буквално – опстанак – опомиње Мандић. 

Сагвоорник Хелмкаста је казао да мини хидроелектране које не испуњавају еколошке услове бити угашене преко ноћи, када ова власт постане бивша. 
- У питању су животи. Ми имамо људе тамо који су спремни да пуцају. А не да он измишља тамо неке атентаторе. Убиће га неко коме он убија живот, уништава му породицу, стоку, децу, потомство, убиће га неко с пуно права. Замислите кад он хоће 2.400 километара река да угаси, а нема потребе ни за једним метром више – нагласио је електроинжењер. 

Како је рекао, имамо 34% зелене енергије, а ЕУ тражи да имамо 27%. 

- Премијерка лаже да морамо да увозимо зелену струју ако не раде мини хидроелектране. Како може да буде толико безобразна? Она је крајње дрско рекла: „Ја не лажем“. Лаже! Ми имамо зелене енергије, и треба да имамо, нека буде још, али ево, биомаса има преко 3.600 мегавата потенцијалне снаге, а наше минихидроелектране 500 мегавата. И они сви напали на тих 500 мегавата. Јер тамо новац само капље – указао је он, додавши да користи од тога има Вучићев кум Никола Петровић, и други партијски људи СНС и СПС. 

Он је говорио да одговорне за овакве злочине према Србији и њеним грађанима треба „вешати и стрељати“. Причао је и отоме како су хтели да угасе ТВ Пинк након Петог октобра, а онда је дошао Горан Весић, тадашњи „потрчко и мали од палубе Зорана Ђинђића“, а шта им је рекао и како је спречио гашење Митровићеве империје, можете погледати у емисији. Исто тако навео је и шта је Александар Шапић радио у маркетиншкој кући „Сачи и Сачи“, иначе, познатој и по лобирању за независно Косово. Можете чути интересантна сведочења о почецима Бориса Тадића и Зоране Михајловић, такође и о Динкићу, Лабусу и другима. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА