Најновије

ДВЕРИ: Новац за Параду уплатити за лечење деце

Српски покрет Двери апеловао је данас да се откаже Парада поноса, а да се како су навели „стотине милиона из буџета намењених промоцији хомосексуализма усмере на лечење деце, пронаталитетне мере и промоцију основних људских права у Србији“.

Фото: Јутјуб

Двери у саопштењу наводе да „геј парада није прихватљива за 85 одсто градјана“ и „да је промоција хомосексуализма врло опасна за целокупно друштво“, те да власт злоупотребљава и угрожава заједницу парадом која треба да прикрије економски суноврат и све афере.

„Министарки Гордани Чомић није доста ‘обична’ геј парада, већ би да од Београда и Србије прави европску престоницу хомосексуализма и нови симболички центар антихришћанских и антипородичних вредности, као и да ауторитарно намеће ЛГБТ агенду“, наведено је у саопштењу.

Двери су позвале министарку за људска и мањинска права и друштвени дијалог Гордану Чомић да се придружи њиховом апелу, оценивши да она никада није покушала да заштити базична људска права као што је право на рад, право за здравствену заштиту, право за здраву животну средину.

Поводом саопштења Двери у коме се истиче да ће овај покрет тражити од Скупштине Србије да забрани одржавање Параде поноса, министарка за људска и мањинска права и друштвени дијалог Гордана Чомић рекла је за Данас да забрана окупљања није надлежност Народне скупштине.

Извор: srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА