Најновије

НАДА: Скупштина Србије да заузме став о Европрајду у Београду

Српска коалиција НАДА коју чини Нови ДСС, ПОКС Војислава Михаиловића и 25 удружења грађана ће затражити да се отвори расправа у Скупштина Србије о тзв.Европрајду у Београду и да институција која представља грађане заузме став о оправданости или не ове манифестације у Београду.

Коалиција НАДА (Фото: НАДА)

"Законом су гарантована иста права за све грађане, без обзира на сексуалну оријентацију, али нико нема право, нарочито мањина, да стално промовише а заправо нападно намеће своје вредности већини, путем тзв. парада поноса и сличних манифестација. Против тога ћемо се борити у Скупштини Србије, као и против Закона о истополним браковима који ће опет постати актуелан после најављене параде. Бранићемо Устав Србије који брак дефинише као везу искључиво мушкарца и жене", изјавио је председник Нове ДСС и један од лидера коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

"Од када се код нас одржавају тзв. Параде поноса, оне су служиле за вређање државе, њених симбола, као и националних и верских осећања већине нашег народа, а не за промовисање различитости. Све док је то тако, противићемо се сваком таквом догађају. Ми као народ имамо чему да се поносимо из наше славне историје. То свакако нису параде геј популације", изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

Шта чека Србе на КиМ од 1. августа, сазнајте ОВДЕ.

Извор: РТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА