Најновије

"ВИ НИ СТЕ НОРМАЛНИ, МАЈКЕ МИ!" Пикси остао затечен (ВИДЕО)

Фудбалска репрезентација Србије не само да је освојила прво место у својој групи Б дивизије Лиге нација и тако прошла у елитно друштво, него је одушевила све који је бодре. А сама игра одушевила је и "орлове" који су то прославили на посебан начин. У главној улози нашао се - селектор Драган Стојковић Пикси.

Фото: Јутјуб

Подсетимо, "орлови" су у суботу после преокрета победили Шведску у правој фудбалској рапсодији, а у уторак увече у Норвешка је поклекла пред сјајном репрезентацијом Србије.

Тиме су наши репрезентативци преузели управо од Норвежана прво место у групи, прошли међу 12 најбољих европских селекција у овом надметању, али урадили још две ствари:

Обезбеђено је да се октобарски жреб за наредно Европско првенство дочека из другог шешира (што је важно, јер по две екипе из сваке групе сигурно иду на ЕУРО 2024), а чак и ако се не буде међу те две, победом у Ослу обезбеђен је бараж за пласман на предстојећи шампионат "старог континента" чији је домаћин Немачка кроз две године.

Све то, али и сама игра коју су Пиксијеви изабраници пружили, а која је била кулминација њихове сјајног успона форме откако их је актуелни стратег преузео, довели су до тога да се Стојковић нађе на рукама својих играча.

Они су стратега државног тима подигли и бацали у вис и тако прославили и велики резултатски успех, али и наставак изврсних издања, који само охрабрују пред новембарско/децембарски шампионат света који се одржава у Катару.

Када се коначно "приземљио", Пикси је насмејан поручио играчима:

- Ви нисте нормални, мајке ми!

Они га баш и нису слушали у том тренутку, јер су имали нови "важан задатак": подигли су у ваздух Александра Митровића, који је у Ослу дошао до чак 50. гола за репрезентацију.

Наравно, то је прославио на свој традиционалан начин - једењем пице у свлачионици:

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА