Најновије

ОТКРИВЕНА ТАЈНА АМЕРИКАНАЦА: Путинов главни обавештајац обелоданио на чему САД убрзано раде

Директор Спољнообавештајне службе Русије Сергеј Наришкин открио је да САД убрзавају истраживање у области биолошког и генетичког оружја.

Владимир Путин. (Фото: ria.ru)

Колективни Запад на челу са САД не намерава добровољно да призна да је дошло до слома „светског поретка на амерички начин“, вец́, напротив, интензивира разраду најновијих система наоружања и убрзава истраживања у области биолошког и генетичког оружја, изјавио је Наришкин.

Прелазак с либерално-глобалистичког америчког егоцентризма на заиста вишеполарни свет више се не може зауставити, написао је Наришкин у тексту „Ток историје је неумољив“, који је објавио руски часопис "Разведчик" (Обавештајац).

"Не треба, уосталом, очекивати да ц́е САД и њихови савезници добровољно признати пораз и започети равноправан, конструктиван дијалог о будуц́ем светском поретку. Напротив, очекује се да ц́е колективни Запад интензивирати разраду најновијих система наоружања и истраживања у сфери производње биолошког, генетичког и другог оружја", написао је Наришкин.

Према његовим речима, САД ц́е наставити да дестабилизују ситуацију у Кини, а покушац́е и да смене власт и земљама као што су Иран, Венецуела или Куба.

"Вашингтон ц́е и даље 'љуљати' унутрашњу политичку ситуацију у Кини, провоцирац́е раст напетости у Тајванском мореузу и на Корејском полуострву, тежиц́е ка слабљењу и смени неподобних влада Кубе, Ирана и Венецуеле, предузимац́е нове покушаје насилног наметања 'демократије' у другим земљама, иступајуц́и у уобичајеном маниру одлучивања о судбинама народа света", навео је Наришкин.

Извор: sputnikportal.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА