Најновије

ЗЕЛЕНСКИ НАПРАВИО ДОГОВОР СА ПУТИНОМ? Зашто улазак у Кијев касни (ВИДЕО)

Гост емисије "Директно" у продукцији "Хелмкаста", био је доктор Владимир Трапара испред Института за међународну политику и привреду.

Владимир Трапара. (Фото: Хелмкаст)

Врло критичан став имао је Владимир Трапара према председнику Руске Федерације Владимиру Путину, али и целокупној ситуацију која се тиче војске и самог исхода рата.

"Можемо да говоримо и конкретно о позицији Русије у украјинском сукобу, ако говоримо конкретно о украјинском сукобу, Русија нема ни мало разлога да буде задовољна досадашњим достигнућем јер ако је успех већ десет месеци скоро па и више, води једна акција оваквог обима, дакле у којој је употребљено много технике, уложено много новца, где је пало много жртава, са обе стране, да се за сво то време не постигне апослутно ништа", рекао је Трапара.

Није штедео речи ни на рачун Владимира Путина.

"Путин Донбас подржава на кашичицу, ево ми сад говоримо, осам година су ти људи били у лошем положају, гранатирани, гинули су цивили, Руси
су прогоњени, јесте све се то дешавало, али зашто онда Путин није 2014. конкретније помогао побуњенике, конкретније интервенисао, онда када је украјинска војска била много слабија да се томе одупре, него што је то сад", додао је Трапара.

Погледајте целу емисију и другу страну размишљања.

Руси разнели базу страних плаћеника у Бахмуту!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА