Најновије

КУРТИ ЗАПЕНИО ОД БЕСА: Милошевић, Путин, српски свет, руски свет...!

Курти (Фото: Скриншот)

Курти (Фото: Скриншот)

Аљбин Курти, премијер тзв. Репубљик Косове, изјавио је да Косово „мора да се обрачуна са насилним екстремистима, ултранационалистима, десничарима који верују у „српски свет“ и виде га са руским светом…то су људи који се диве Милошевићу или Путину“.

Курти још једном показује нетрпељивост према “српском свету”, личностима као што је Слободан Милошевић и Владимир Путин, откривајући себе заправо као србомрсца.

Овај шиптарски политички бандит по сваку цену жели да изазове рат, политичку конфронтацију и сукобе Срба са НАТО алијансом, маштајући да се налази у ери деведесетих година, па зато користи сваку прилику да Србију поистовети са Русијом, а у циљу да направи конструкцију у којој би НАТО штитио “фејк државу” као у случају сукоба у Украјини.

Курти већ месецима покушава да Србе представи малте не као спонзоре и учеснике руске војне операције у Украјини, али својим кратковидим политичким потезима све више укопава сам себе потврђујући да данашњица није ера деведесетих година, те да су околности у Европи потпуно другачије, него у тренутку проглашења “независности Косова” и у тренутку бомбардовања Србије којим је овај део српске државе отуђен и стављен под протекторат УН-а 1999. године.

Курти из дана у дан показује све већи бес, јер се суочава са немогућношћу да обори постулате међународног права, основне принципе УН-а који штите територијални интегритет сваке земље и сваке чланице УН-а и фактом да су тога све свеснији и у земљама које су му донедавно пружале безрезервну подршку. 

Прочитајте ОВДЕ зашто је Немачка надомак отпризнавања “независног Косова”!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА