Најновије

РЕЖИМСКЕ ЛАЖИ НЕ ПРОЛАЗЕ КОД РУСА! Москва строго одбацила наводе појединих медија о "руском трагу" у нередима у Београду!

Саопштења о наводном „руском трагу“ у нередима у Београду су дезинформације које имају за циљ да се баци сенка на руско-српско партнерство.

Русија (Фото: Јутјуб)

Саопштило је вечерас Министарство иностраних послова Русије.

„У неким електронским медијима појавили су се извештаји о наводном ''руском трагу'' у нередима у престоници Србије који су одржани 7. и 8. јула. Очигледно, аутори ове дезинформације желе да остану у складу са познатим стереотипима њихових спонзора којима се свуда привиђа ''рука Москве''. Ради се о неквалитетној ''наруџбини'' која има за циљ да се баци сенка на руско-српско партнерство“, преноси агенција ТАС С наводе МСП Русије.

Русија се нада да ће у Србији насиље бити заустављено и да ће што је пре могуће бити успостављени ред и закон, саопштило је руско Министарство спољних послова.

„Очекујемо да ће што пре бити прекинуто насиље, успостављени ред и стабилност у пријатељској нам Србији, као и да ће бити успостављена друштвено-политичка дискусија по свим важним питањима који стоје пред државом“, речено је у МСП Русије.

Зашто америчке авионе увек дочекују руски ловци? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА