Најновије

ГОРИ ТВИТЕР: Пао је један диктатор, нека иде редом (ФОТО)

Његова светост Митрополит Амфилохије завршио је посао у Црној Гори и заједно са грађанима Црне Горе скинуо диктатора. Молим Митрополита да дође у Србију и помогне нама да скинемо нашег диктатора, стоји у твитер објави Жељка Веселиновића, председника Удрузених синдиката Србије Слога.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Јучерашњи избори у Црној Гори, изазвали су бројне реакције коментатора на друштвеним мрежама. Након 30 година власти, странка црногорског диктатора, Мила Ђукановића, изгубила је већину у црногорском парламенту.

Грађани су посебно правили паралеле са Ђукановићевим колегом у Србији.

- Иронично је то што овакви изборни резултати у Црној Гори управо показују да Мило Ђукановић није диктатор. А да не спомињем то да на улицама Црне Горе данас није било црних џипова без таблица и застрашивања гласача. Демократија ипак само у Србији не станује - објавила је Рада Трајковић, један од лидера косовских Срба.

- Него кад ће код нас излазност 75% да самељу Вучића, Мају, Јоргованку, Вулина, Палму, Малог и остале сподобе? - написао је Карапанџа.

- Нека иде редом!!! - каже Љубомир Стефановић

- Са неба гледа - био је посебно потресан коментар Владислава Дајковића, који је алудирао на покојног Момира Булатовића, Ђукановићевог сарадника из 90-тих година.

- Као што се напредњаци сада одричу Мила, ускоро ће се одрећи Вучића... - написао је Срђан Миливојевић.

Да подсетимо, Државна изборна комисија (ДИК) Црне Горе објавила је прелиминарне резултате парламентарних избора на основу 98.55 одсто обрађеног узорка, према којима је Демократска партија социјалиста (ДПС) освојила 35.12 одсто, односно 141.767 гласова, а коалиција "За будућност Црне Горе" 32.52 одсто (131.333). 

Коалиција "Мир је наша нација" је освојила 12.55 одсто (50.672), "Црно на бијело" 5.57 (22.499), Социјалдемократе 4.09 (16.524), Бошњачка странка 3.81 (15.387), СДП - Јака Црна Гора 3.14 (12.674), Албанска листа 1.61 (6.485), а Албанска коалиција Једногласно 1.16 одсто (4.675).

Улетео аутомобилом у људе који су славили победу опозиције, више повређених. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА