Најновије

МИЛА АЛЕЧКОВИЋ: Вучић има шизофрену параноју, остаће доживотно луд?! (ВИДЕО)

Гост Славија инфо тв била је професорка психопатологије госпођа Мила Алечковић. У емисији Интервју Мила је открила да Александар Вучић намерно поставља око себе недовршене и злобне личности.

Мила Алечковић (Фото: HelmCast)

То није случај само код нас већ и у свету нарочито у оним деловима где глобалисти руководе. То је систематска негативна селекција у којој се паметни склањају а на кључна места постављају медиокритети. Мила је у емисији открила и шокантне податке о дијагнози Александра Вучића и начину лечења с тим да сматра да је овај случај неизлечив али и да захтева хапшење јер је тежак клинички случај. У питању је шизофрена параноја са некрофилним садистичким карактером.

Један од симптома је уживање у малтретирању људи који он и не крије. У његовом случају нема исправке остаће доживотно и тотално луд. То је комбинација афективна болест али и психопатски карактер који се формирао још у раној младости. Његово лудило није излечиво и ту ни медикаменти не могу да помогну и болница затвореног типа је једино решење тврди др Мила Алечковић. Како би своју болест сакрио он убацује медикритете људе који су више за ријалити него за политику и онда он такав труди се да изгледа као да је нормалан. Људи око њега ништа не разумеју нити их то занима.

Алечковић се осврнула и на Ану Брнабић и тврди да она и он могу имати добру сарадњу јер имају обоје склоности ка истополним везама. Она наводи да светским сатанистима то апсолутно одговара и они су само део њиховог широког тима. Један од циљева је удар на најмлађе. Марина Абрамович била је само весник сатанизма који нас је задесио недавно., тврди гошћа емисије.

Ко је Здравко Кривокапић, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мила Алечковићо плановима глобалиста

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА