Најновије

"МАКРОН ТРЕТИРА МУСЛИМАНЕ КАО НАЦИСТИ ЈЕВРЕЈЕ У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ!": Скандалозан твит министарке!

Пакистанска министарка повукла је данас изјаву да председник Француске Емануел Макрон третира муслимане као нацисти Јевреје у Другом светском рату.

Емануел Макрон. (Фото: ria.ru)

Француски министар спољних послова Ив ле Дријан затражио је од пакистанских власти да повуку коментар који је на Твитеру објавила пакистанска федерална министарка за људска права Ширин Мазари.

Она је после спора Пакистана и Француске о објављивању слика пророка Мухамеда у француском магазину што је изазвало жестоке реакције у муслиманском свету, преноси Ројтерс.

"Макрон ради муслиманима оно што су нацисти радили Јеврејима - муслиманска деца ће добити идентификационе бројеве баш као што Јевреји морали да носе жуту звезду на одећи ради идентификације", навела је Мазари у твиту уз линк за чланак који је писао о томе.

Чланак је међутим касније коригован тако што је додато да се та идеја ако се примени, односи на сву децу у Француској, а не само муслиманску.

После протеста француског министарства спољних послова Мазари је навела да је чланак који је цитирала касније коригован и да је стога обрисала свој твит.

Ево правог разлога зашто Путин није честитао Бајдену победу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА