Најновије

МИЛИОНИТИ ВАКЦИНИСАНИ ИЗРАЕЛАЦ ЈЕ ОСУЂЕНИ УБИЦА? Снимљен са Нетанијахуом! Уследиле оштре реакције!

Милионити вакцинисани Израелац, који је фотографисан у петак на прослави у Ум ал-Фаму са премијером Бењамином Нетанијахуом, човек је који је одслужио затворски казну због убиства, пренео је Тајмс оф Израел.

Бењамин Нетанијаху, вакцинација. (Фото: Јутјуб)

Мухамед Абд ал-Вахаб Џабарин (66) је осуђен за убиство пре 42 године, када је на смрт избо човека, а затворску казну је завршио 1992. године, саопштио је КАН њуз.

Нетанијаху, док је стајао поред Џабарина, рекао је да "Израел обара све рекорде".

- Купили смо милионе вакцина за Израел. Испред целог света смо, са нашим изузетним здравственим системом - рекао је Нетанијаху.

Локални званичници у Ум ал-Фаму су рекли за КАН да су шокирани што виде Џабарина поред премијера и претпостављају да Нетанијаху није имао представу о Џабариновој прошлости.

У одговору на вест, из кабинета премијера су рекли да немају шта да кажу на тему идентитета милионитог вакцинисаног Израелца, који је очигледно насумично изабран.

Џабарин је у разговору за 103 ФМ рекао да је имао криминалну прошлост.

- Директор здравственог центра ми је рекао да ћу бити милионити човек који се вакцинисао у Израелу. Када ми је то рекао, мислио сам да ми говори да сам освојио милион! А онда ми је рекао да долази и Нетанијаху. Одједном, ту је премијер, поздрављамо се, било је узбудљиво - казао је Џабарин.

Он је рекао да је увређен како су га медији представили.

- Зашто би ме повредили због Нетанијахуа? Ја сам частан човек. То се десило давно, пре више од 30 година. Нисам ја одабрао сусрет. Платио сам свој дуг друштву, пустио сам све то иза себе. Имам децу, унуке. Позван сам на вакцинацију и дошао. Стар сам човек и не осећам се добро. Ако неко хоће да критикује Нетанијахуа, не треба да ради то преко мене - поручио је Џабарин.

Нападнута израелска војна база! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА