Најновије

ЉУБИ ГА ТАТА! Испливале скандалозне фотографије Бајденовог наследника са проституткама! (ФОТО)

Хантер Бајден, син председника САД Џоа Бајдена, гостовао је у емисији на Еј-Би-Си њузу где су објављене експлицитне фотографије на којима се види како он дрогиран оргија с проституткама, а које су процуриле из његовог личног компјутера.

Хантер Бајден. (Фото: Јутјуб)

Хантер Бајден (51), контроверзни син америчког председника Џоа Бајдена, покренуо је нову лавину скандала гостујући у емисији чувеног Џимија Кимела на Еј-Би-Си њузу, где је у склопу представљања његових мемоара "Дивне ствари" и исповести о периоду наркоманије и алкохолисања, објављене експлицитне фотографије оргија с проституткама.

На фотографијама се види разголићени Хантер Бајден током сексуалних акција са различитим женама, па и са две истовремено, али и његови приватни снимци којима је лично овековечио како су му зуби испали због прекомерног коришћења крека и других дрога.

Хантер је у једном тренутку фотографију на којој је само у гаћама, покушао да духовито одговори Кимелу "како је у периоду док се дрогирао тешко задржавао панталоне на себи", што је само додатно разљутило људе.

- Срамно је гледати како демократе покушавају да хуманизују човека након свега што је радио. Човек је ладно био код је.еног Џимија Кимела. Оно што знамо је колико је било тешко бити сам у ржтом периоду, али ко зна чега све ту још има што никад нећемо сазнати - написао је на Твитеру корисник Дениф Левеса алудирајући на то да је Хантер Бајден оцу приређивао бројне скандале, а да је он увек стао уз њега и чак га и покривао.

Тако је у једној ситуацији, подсетимо, реаговала Тајна служба како би био заташкан инцидент у ком је Хантер Бајден потезао пиштољ на себе и на своју тадашњу девојку Хејли Бајден, иначе удовицу његовог преминулог брата Боа.

Према наводима Дејли мејла, Хејли је једном приликом током жучне расправе са Хантером из кола бацила његов пиштољ у канту за смеће код једног супермаркета. Оружје је брзо нестало, па се верује да је то учинила Тајна служба како се не би нарушио углед тада већ потенцијалног кандидата на председничким изборима 2020. Џоа Бајдена.

Иначе, и најновију серију скандалозних Хантерових фотографија први је објавио Дејли мејл који је имао увид у садржај компјутера сина америчког председника.

У њему су, осим фотографија и видео-записа нађени и докази о неплаћеном порезу, као и мејлови које је Хантер добијао од своје супруге Кејтлин Бајден. Она је у њима обавестила мужа, са којим је у браку била 20 година и са којим има три ћерке, да више не може да буде са њим јер је он њихову заједничку уштеђевину спискао на дрогу и проститутке.

Занимљиво је да је садржај лап-топа постао доступан америчкој јавности након што га је Хантер оставио на поправци у једном локалу у Вашингтону и никад није дошао по њега.

Дејли мејл је зато једној компанији послао захтев за форензичку анализу садржаја компјутера како би се утврдило да ли је то заиста рачунар који је некад припадао Хантеру Бајдену. Испоставило се да јесте.

Уведене нове мере: Позната судбина кафића и тржних центара! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА