Најновије

Данке Дојчланд човека "који испуњава све“

Дарежљива и љубављу према Србији обузета „Мути“, даровала нас је са читавих пола милиона евра, као компензацију за Вермахтове „честитке“ Србији. Са тим новцем вечити полуградоначелник не би успео да постави ни квадратни метар коцки на Тргу Репулике, док су билборди и заставе добродошлице коштали десет пута више.

Меркел и Вучић (Фото: Председништво)

Пише: Давор Калајжић, пензионисани службеник политичке канцеларије специјалног представника Генералног секретара УН

Вучићева способност да изда и понизи ући ће у легенду. Меркелова се од Србије опростила на традиционалан немачки начин - бруталним понижавањем.

Нажалост, најгоре од свих понижења није повела са собом.Александар Вучић остао је да гњицави и љигави, све више подсећајући нас на легендарног Голума из Господара прстенова. „Прекрасни, мој прекрасни“, вероватно стално понавља власник опљачкане и понижене Србије.

А Меркелова, у колонијалном стилу својих претходника на српском тлу, исказала је нескривени интерес за рудна богатства Србије. Наравно, то их је интересовало у свакој окупацији - отимање рудног богатства и робовска радна снага. Јуче волфрам, олово, бакар, злато и сребро, данас литијум. Опљачкали су из Србије нешто „мало“ више од тих дариваних пола милиона. И никада нису вратили.

Вучић у елементу, авиони, камиони, бомбони. Ево, догодине, крећемо да захваљујући политици коју води Немачка, градимо аутопут до Приштине. Погубио се у сопственим лажима до те мере да више нема евиденцију. Колико пре годину дана је на хоклици у Вашингтону потписао изградњу тог аутопута са Американцима, али кад је „Мути“ већ ту, дај да се гмиже, ваља јој се захвалити за „све“.

И док Вучић сада већ нескривено говори да је признавање АП КиМ за независну државу једина опција, „Мути“ ипак има мало шлифа, па то пресно говно увија у обланду и прелива шлагом. То у Београду, а кад сутра стигне доле, слушаћемо шта стварно мисли.

Немачка политика на Балкану вековима има само један правац – смањивање Србије и уништење Срба. Ни Ангелин наследник ни наследници неће радити ништа друго. За то су им увек били потребни колаборанти, а Србија није оскудевала, нити оскудева. Пројекти „независно Косово“, „Северна Македонија“, „Отворени Балкан“ и „мултиетничка Црна Гора“, само су фазе разградње концентрисаног српства у процесу стварању Велике Албаније. Крилатица је – Велика Албанија, мала Србија.

Немачка је била и остаје предводник уништења Срба и Србије, од пројекта „НДХx2“, до „анексија БиХx2“.

Регионални Немачки гаулајтери, Шмит, Харадинај, Тачи, Курти и остали „саветници“, Хескенс и Шредер, раде по бонској агенди. Од свог првог дана па до данас, Немачка наоружава, тренира, обучава и развија косовску војску, са једним јединим разлогом – да створи озбиљну и јаку анти-српску формацију. Постоје озбиљне индиције да је део живо рашчеречених Срба завршио на немачком црном тржишту органа.

Тих смрдљивих пола милиона „донираних“ евра, то не вреди једног целог Србина. Каква издаја, какво понижење!

Шешељ без длаке на језику о великом проблему о ком сви ћуте! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА