Најновије

Пожурите у биоскопе: Романтична комедија "Ти си тај" и Џенифер Лопез освајају срца широм света!

Романтична комедије "Ти си тај" осваја срца домаће публике.

Фото: Промо

Несвакидашња романса о двоје различитих људи који траже нешто стварно у свету где се вредност заснива на лајковима и пратиоцима, "Ти си тај" је модерна љубавна прича о славним личностима, браку и друштвеним мрежама. Кет Валдез (Лопез) и нова атрактивна музичка звезда Бастијан (Малума, који се први пут појављује у играном филму) су најсексипилнији моћни славни пар на Земљи. Док се њихов заједнички неизбежни хит сингл, „Ти си тај“, пење на врхове топ-листа, они планирају да се венчају пред својим обожаваоцима на церемонији коју ће емитовати више платформи.

Чарлија Гилберта (Овен Вилсон), разведеног средњошколског професора математике, на концерт су одвукле његова черка Лу (Клои Колман, из ХБО-ове серије Невине лажи) и његова најбоља другарица (Сара Силверман). Када Кет неколико секунди пре церемоније сазна да ју је Бастијан преварио са асистенткињом, њен живот се преокреће док на сцени доживљава нервно растројство, преиспитујући љубав, истину и оданост. И док њен крхки свет нестаје, она се проналази у очима странца из публике.

Ако вас оно што познајете изневери, онда је можда одговор оно што не познајете, и тако, у тренутку лудог надахнућа, Кет одлучује да се уда за Чарлија. Оно што почиње као импулсивна реакција, претвара се у неочекивану романсу. Али како се силе спремају да их раздвоје, поставља се питање: могу ли двоје људи из тако различитих светова премостити јаз између себе и изградити место где обоје припадају?

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА