Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЗАУЗЕТА ЗГРАДА СЛУЖБЕ БЕЗБЕДНОСТИ У МАРИУПОЉУ: Руска застава се вијори на крову

Новинска агенција ANNA-NEWS је објавила видео материјал у којем се приказује улазак руске војске и њихове сниматељске екипе у зграду Обласног центра Службе безбедности Украјине (СБУ) у Мариупољу.

Руска војска (ФРото: РИА новости)

На почетку снимка руски војници и сниматељи пролазе кроз руинирани део Мариупоља и стижу до зграде СБУ, где затим улазе.

Док пролазе кроз ходнике и канцеларије у згради, наилазе на остављене униформе официра СБУ, као и на двојицу мртвих официра у једној канцеларији.

Оно што је изненадило руске војнике и сниматељску екипу су велике количине жестоких алкохолних пића, које се налазе у канцеларијама зграде СБУ.

У једној од канцеларија на зиду поред државне заставе Украјине виси и застава екстремистичке организације '’Десни сектор'’.

На крају снимка се види и истакнута руска тробојка на крову зграде СБУ.

Акцију Чечена у Мариупољу погледајте ОВДЕ.

<object height="250" width="300"><param name="movie" value="https://viar.media/player/embed_player.php?vid=4273" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="250" src="https://viar.media/player/embed_player.php?vid=4273" type="application/x-shockwave-flash" width="300"></embed></object>

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА