Најновије

УКРАЈИНЦИ НАПАДАЈУ ТЕРИТОРИЈУ РУСИЈЕ: Настављају се артиљеријски удари на РФ

Истражни комитет Русије покренуо је кривични поступак због јучерашњег бомбардовања граничне страже у руској Курској области, саопштио је новинарима овај орган.

Гувернер руске пограничне Курске области Роман Старовојт саопштио је јуче да је Украјина гранатирала гранични пункт на територији Русије, у коме је изазван пожар, али жртава није било, пренео је "ТАСС".

"Данас су минобацачи са украјинске стране поново гранатирали гранични пункт у округу Голушково Курске области. Наши граничари и војници контролишу ситуацију. Нема рањених и погинулих", написао је руски званичник на Телеграму.

Такође, руски Истражни комитет Русије покренуо је кривични поступак због украјинског бомбардовања цивила у близини тржног центра Порт Сити у Маријупољу.
Русија је данас саопштила да је село Отрадноје у региону Белгорода, које се граничи са Украјином, гранатирано са друге стране границе, изјавио је локални званичник Владимир Перцен.

Он је навео на Телеграму да је реч о једној гранати, да није било жртава нити је причињена материјална штета и да је ситуација мирна, пренела је агенција "РИА Новости".

Драматичну прогнозу Централне банке Немачке о последицама санкција Русији погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА