Најновије

СВЕЖА ФИЛМСКА АДАПТАЦИЈА "ПОТПАЉИВАЧИЦА" У БИОСКОПИМА

Погледајте на великом платну овај узнемирујући трилер и проживите познату причу фантастичног Стивена Кинга на сасвим нови начин!

Фото: Тарамаунт

У новој адаптацији класика трилера Стивена Кинга и од продуцената филма Невидљиви човек, девојчица са изузетним пирокинетичким моћима бори се да заштити своју породицу и себе од злокобних сила које желе да је ухвате и контролишу.

Више од десет година, родитељи Енди (Зак Ефрон: Крајње поремећен, шокантно окрутан и зао, Величанствени шоумен) и Вики (Сидни Лемон: Страх од окружених мртвима, Наследници) су у бекству, очајнички желећи да сакрију своју ћерку Чарли (Рајан Кира Армстронг: Америчка хорор прича: Десета сезона) из сумњиве савезне агенције која жели да искористи њен невероватни дар да створи ватру, како би направили оружје за масовно уништење.

Енди је научио Чарли како да ублажи своју моћ коју покреће бес или бол. Али пошто Чарли пуни 11 година, ватру постаје све теже контролисати. Након што један инцидент открије локацију породице, мистериозни оперативац (Мајкл Грејејес) је распоређен да зароби породицу и ухвати Чарли једном заувек. Чарли има другачије планове. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА