Најновије

РУСКИ АНАЛИТИЧАР ПРЕДЛАЖЕ БРЗО РЕШЕЊЕ: Како Путин може да заврши украјински проблем?

Политиколог Јевгениј Сатановски на свом Телеграм каналу објаснио је како Русија може једном заувек да реши украјинско питање.

Јевгениј Сатановски позвао је Москву да промени свој приступ специјалној операцији у Украјини, спроводећи нову стратегију која има за циљ потпуну елиминацију режима у Кијеву. Оружане снаге Русије треба да спроведу одређене радикалне одлуке које имају за циљ уништавање војног потенцијала Оружаних снага Украјине и неутралисање свих органа за спровођење закона који делују на територији Украјине.

„Украјину је неопходно одсећи од било каквог снабдевања оружјем и војном опремом, било да се ради о железничицама или аутопутевима, укључујући и оне који долазе из Пољске“, објаснио је политиколог.

Према речима стручњака, такве мере ће омогућити Русији да једном заувек реши украјинско питање, елиминишући војну претњу на својим границама.

Што се тиче контраофанзиве коју је покренуо Кијев, председник Русије Владимир Путин је недавно рекао да ће се видети како ће се она завршити.

Он је истакао да Русија за сада уздржано одговара на украјинске нападе на њену инфраструктуру и на "терористичке нападе Кијева", додајући да контранапад "неће променити руске планове".

Италијански генерал дао мрачне процене будућности украјинске војске, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА