Најновије

МЕДВЕДЕВ: Штета што се наш агент из сенке разоткрио

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев огласио се на Телеграму где је шаљиво коментарисао став америчког мултимилијардера Илон Маск о решењу сукоба у Украјини.

Дмитриј Медведев. (Фото: ria.ru)

Медеведев је у својој објави предложио у шали да се Маску додели "нови официрски чин" и рекао да је "штета што се агент из сенке разоткрио".

- Свака част за Маска! Заслужује нови официрски чин и то ванредно. Штета што се агент из сенке се разоткрио. Његов следећи твит ће вероватно бити нешто о томе да је Украјина вештачки створена држава - написао је Медведев у обајви уз шаљиве емотиконе.

Оснивач компаније Спејсекс и суоснивач компаније Тесла, амерички мултимилијардер Илон Маск, на Твитеру је изнео предлог о томе како да се заустави рат у Украјини. Маск је навео четири тачке „украјинско-руског мира“ и позвао кориснике да изразе свој став према нацрту.

Он је навео да је потребно поновити изборе у регионима који су се изјаснили за припајање Русији, под надзором Уједињених нација, па ако народ изрази вољу да Русије оде, тако треба и да буде. Крим, како је написао, остаје формално део Русије, као што је био од 1783, односно до грешке Никите Хрушчова.

Затим, како је навео, водоснабдевање Крима је обезбеђено, а Украјина остаје неутрална. Маск је позвао кориснике Твитера да гласају за овај предлог.

Путин планира пробу нуклеарног оружја на границама Украјине?! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА