Најновије

ПОСЛАНИК СНС-А ПОДРЖАО УВОЂЕЊЕ САНКЦИЈА РУСИЈИ: Зарковић му жестоко одговорио (ФОТО)

Народни посланик Србислав Филиповић је на Твитеру изјавио да би подржао увођење санкција Русији, на шта је реаговао новинар Миодраг Зарковић.

Филиповић и Зарковић (Илустрација: Правда/Јутјуб)

'’Ако се буде доводио на било какав начин опстанак државе и функционисање у питање са обе руке бих подржао одлуку да се Русији уведу санкције. Некада се морају доносити и тешке и болне одлуке. Не може ми нико бити више у срцу од моје Србије!'’, написао је Филиповић на Твитеру.

Након објављеног твита, Филиповић се упустио у расправу у коментарима.

Уследила је и реакција нашег колеге Миодрага Зарковића.

'’Замислимо да - у интересу Србије - морамо да убијемо овог Филиповића. Да ли би у том случају овај Филиповић ”са обе руке” подржао и сопствену жртву? У интересу Србије, молим вас!'’, написао је Зарковић.

Филиповић је касније објавио да је против Зарковића поднео кривичну пријаву због угрожавања безбедности, на шта је Зарковић опет имао одговор.

'’Србислав Филиповић (СНС) обавестио је јавност да је поднео пријаву против мене. Каже, због тога што сам позивао на његово убиство. Нешто и не видим да сам то урадио у твиту на који се позива, али добро, видећемо шта ће из свега испасти'’, одговорио је Зарковић.

У коментарима на Филиповићев твит због којег се повела ова жустра полемика, један од коментатора је написао да Зарковић није позвао на његово убиство, већ је позвао да замислимо ту ситуацију.

Морамо напоменути да овде нема елемената кривичног дела угрожавања безбедности, јер Миодраг Зарковић није директно позвао на кривично дело, већ је упутио поруку јавности да замисли ту ситуацију.

Зарковић је додао да је Филиповић позивао коментаторе његовог твита на физички обрачун.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА