Најновије

Режимски посланик који је гледао порнић током дискусије о Косову и Метохији подноси оставку (ВИДЕО)

Посланица Социјалистичке партије Србије Снежана Пауновић неће више бити потпредседница Скупштине Србије, одлучено је на састанку Председништва СПС, сазнаје Н1.

Ова одлука је дошла после очигледног сукоба на релацији СНС - СПС, односно оптужби које су на рачун социјалиста упутили напредњаци, односно Александар Вучић и Дарко Глишић, као и одлуке Ивице Дачића да откаже све састанке заказане за овај уторак.

Да подсетимо, београдски медији у понедељак су пренели да је председник Српске напредне странке Александар Вучић на састанку врха странке, поручио да је спреман да иде на изборе као кандидат за премијера, али да "неће попустити под уценама - ни Запада, ни СПС-а, ни лажних десничара".

Како су пренеле "Вечерње новости", Вучић је оценио да је СНС на седници Скупштине о Косову, био усамљен у одбрани државних интереса.

- Веома сам разочаран понашањем социјалиста, који су били негде између, желећи да се додворе свима - пренеле су "Новости" Вучићеве речи.

Председник Извшног одбора СНС-а Дарко Глишић изјавио је да не искључује да ће врло брзо бити одржани избори и поручио СПС-у да СНС није "овца коју више могу да шисају" и понашају се као до сада.

Глишић је за ТВ Хепи рекао да је у време кад се у Скупштини "кидисало на Вучића", посланик социјалиста из Грачанице Звонко Стевић гледао порно филм, и да је на седници о Косову "свако показао своје лице и наличје, ко је склон насиљу, а коме је прече да гледа порно филм".

Посланик СПС-а Звонимир Стевић поднео оставку

Народни посланик Социјалистичке партије Србије Звонимир Стевић поднео је оставку, потврђено је Танјугу у тој странци.

Председник СПС-а Ивица Дачић раније данас рекао је да очекује да ће Стевић, који је, како су пренели медији гледао видео за одрасле током седнице о КиМ, поднети оставку.

Прошле недеље одржана је посебна седница о КиМ којој је присуствовао председник Александар Вучић, а медији су пренели да је на састанку СНС-а, на којој је сумирана седница, Вучић рекао да је разочаран понашањем социјалиста.

Руси крећу у велику офанзиву у року од 10 дана!

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА