Најновије

''Милови "резервоари" гласова се празне, Бошњаци и Албанци с Kосова неће гласати за њега''

Председник Удружења Црногораца Kосова Сободан Вујичић саопштио је да највећи број Бошњака и Албанаца са правом гласа у Црној Гори који живе на Kосову неће изаћи у другом кругу председничких избора, или ће гласати за опозиционог кандидата Јакова Милатовића.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

"Након разговора са значајним бројем породица косовских Бошњака и  лбанаца  који имају право гласа у Црној Гори, закључујемо да ће и поред великог притиска од стране Ђукановићеве дружине на Kосову, највећи број остати кућама или ће за будућег председника гласати Јакова Милатовића. Покушај Ђукановићевих медијских сателита да насловима како квази Удружења Црногораца Kосова 'Ловћен и Перпер' чији је 'лидер' једна те иста особа, подржавају актуелног предсједника Црне Горе збуне гласачко тело, ниесу уродила плодом, јер дотичног не подржавају чак ни чланова најуже породице, што сви ми који живимо на Kосово итекако добро знамо", нагласио је Вујичић у саопштењу. 

Закључио је како Ђукановић нема шансу да победи у другом кругу председничких избора који се одржава у недељу 2. априла.

"На крају не можемо а да не констатујемо да су Ђукановићеви "џепови и резервоари", како је на погрдан начин назвао све оне грађане који имају право гласа у Црној Гори, све празнији и празнији", навео је Вујичић. 

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА