Најновије

РУСКИ МЕДИЈИ ОТКРИЛИ ГДЕ ЈЕ И ШТА РАДИ МАРКО МИЛОШЕВИЋ! С ким је у вези, шта вози, где станује

Марко Милошевић је држављанин Руске Федерације барем од 2014. године, када му је издат важећи руски пасош.

Од када отишао са мајком Мирјаном Милошевић у Русију, о сину некадашњег председника Југославије Слободана Милошевића, Марку Милошевиу, се не зна много. Према сазнањима руског портала “Саговорник” Марко има руско држављанство и у вези је (барем према подацима из прошле године) са ћерком некадашњег председника Уставног суда.

Руски портал наводи како је српска штампа писала да Марко наводно води неколико ноћних клубова у руској престоници. “Саговорник” је пронашао бројеве телефона сина бившег југословенског председника, али он, нажалост, није желео да разговара са њима о овој теми. Ипак, како кажу новинари овог руског портала, успели су да сазнају нешто о његовом животу у Москви.

Наиме, како овај портал тврди, Марко Милошевић је држављанин Руске Федерације барем од 2014. године, када му је издат важећи руски пасош. И даље је остао веран својој великој љубави – аутомобилима и моторима. Како тврде син бившег председника Југославије поседује два мотора - “харлеy-давидсон” и “хонду ЦБР600Ф”. Марко такође има и два аутомобила у својој гаражи: “ауди А4” и “митсубисхи ланцер”.

Према њиховим сазнајјима син Слободана Милошевића је прво живео је у близини станице метроа “Проспект Мира”. Стан је у то време припадао Ирини Баглај, ћерки бившег председника руског Уставног суда Марата Баглаја. Она такође поседује некретнине у једном елитном викенд насељу, где је Марко сада пријављен. Милошевићеву везу са Ирином потврђују и подаци о паркингу у престоници: мобилним телефоном платио је паркинг за “ауди Q5” (кросовер) који је у власништву Ирине Баглај. Поред овог аутомобила у свом возном парку она има “пежо 308” и “фолксваген поло”.

Ирина Баглај, према доступним информацијама поседује и 25 јутара земље на Рубљовки - у туристичком насељу Иљинскоје. Поред наведеног, има и стан од 92 кавдрата у кући у Улици Долгаруковскаја у Москви. Једно време Марко Милошевић је био сувласник Полар доо. Он је од 2015. до краја 2019. године имао 50 одсто удела у овој компанији. Ова компанија је велетрговац соковима, минералном водом и другим пићима. Годишњи промет је релативно мали - 16 милиона рубаља (око 135.000 евра).

Милошевићев пословни партнер је Игор Тарасенко, који преко своје друге фирме зарађује на јавним набавкама. Његова фирма “Траде Моторс доо” пружа услуге одржавања возила предузећима у градском округу Одинтсово. Приход овог посла је већ солиднији - више од пола милијарде рубаља годишње (више од четири милиона евра).

Руски портал је, како наводе, пронашао и везу између Милошевића и рођака бившег генерала руског МУП-а. База података саобраћајне полиције садржи податке о још једној адреси сина бившег југословенског председника – у кући у Рјабиновој улици у престоничком селу Марушкино. Према изводу из Јединственог државног регистра правних лица, кућа је већ 15 година у власништву Андреја Александровича Пикулика. Он је наиме син заменика шефа кабинета Рачунске коморе Руске Федерације, генерал-мајора унутрашње службе Александра Пикулика, који је погинуо у несрећи.

Подсећања ради, својевремено је Томислав Кресовић, публициста и политички аналитичар изнео шокантне и крајње непроверене информације о сину некадашњег председника Србије Слободана Милошевића за кога тврди да је, наводно, на челу једног озбиљног картела. Према његовим речима он је један од босова руске мафије.

Иако нигде не постоји званична потврда његових тврдњи, Кресовић каже да има информације.

"Марко Милошевић је сада један од међународних босова руске мафије између Азије и Европе. Он води један озбиљан картел мафије. Марко се враћа, његови послови су овде", рекао је Кресовић својевремено у интервјуу за Емисију Центар.

Руске камиказе сатиру украјинско оружје на фронту: Нису имали шансе (ВИДЕО)

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА