Најновије

ДОНЧИЋ СЕ ЗАМАЛО ПОТУКАО: Погледајте инцидент - а ево шта он каже након свега! (ВИДЕО)

Кошаркаши Даласа убедљиво су савладали Лос Анђелес Клиперсе протекле ноћи и тако стигли до 2-1 у серији која се игра на четири победе.
Дончић у клинчу

Дончић у клинчу

Најбољи на том сусрету био је Лука Дончић са 22 поена, 10 скокова и девет асистенција, а он је после сусрета открио да је осетио проблеме у колену.

"Није добро, осећао сам проблем и пре него што сам добио ударац у колено. Прилично је тврдо сада, више ћемо знати сутра. Знате ме, свакако ћу покушати да наставим да играм", рекао је Дончић.

Он је посебно био задовољан што су Маверикси свели ривала на само 90 постигнутих поена.

"Дефанзива је диктирала офанзиву. Нисмо били посебно добри у нападу, посебно ја, али смо добили утакмицу, то је једино важно", додао је Дончић.

Упитан је и о сцени у последњој четвртини када је Расел Вестбрук насрнуо на њега, а Пи-Џеј Вашингтон се умешао у покушају да одбрани Луку.

"Задивљујуће. Стварно немам шта друго да кажем. Пи-Џеј је тимски играч, помаже нам свима, срећан сам што је у нашем тиму. У кошарци ће увек бити овако врелих тренутака. Остали смо и поред тога концентрисани, само нас је интересовала игра. Навикао сам на такве ствари, да играчи насрћу на мене. Покушао сам да останем миран, да само играм кошарку", рекао је Дончић.

Он је имао и занимљивог госта на мечу, у питању је био председник Реал Мадрида, Флорентино Перез.

"Знао сам да долази. Сјајна ствар. Можете да видите колико је Реал Мадрид сјајан клуб. Председник је дошао да ме гледа, био је то посебан тренутак. Не умем то да објасним, стварно сам био срећан када сам чуо да долази због мене", закључио је Дончић.

Погледајте синоћњи инцидент:

Прочитајте ОВДЕ о новом недељном извештају МО РФ о специјалној војној операцији у Украјини

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА