Најновије

Порука Александра Дугина Србији и Црној Гори

Руски филозоф Алекандар Дугин у аудио изјави захвалио се Удружењу новинара Црне Горе на награди коју је постхумно додијелило његовој кћерки Дарији Дугиној, која је страдала у терористичком нападу.

„То је заиста дирљиво. Ја волим Црну Гору и Србију, волим вашу културу. Не можете претпоставити колико је Даша вољела Србију, како се радовала када је у Црну Гору донијела благодетни огањ на Васкрс. То је за њу било важно. Знам да су Црногорци и Срби много страдали у својој историји, да су пролили много крви и поднијели губитке, због тога можда боље разумијете моју тугу и тугу моје супруге. Најважније је да не будемо безосјећајни, да наша бол дотакне ваша срца и због тога сам вам веома захвалан на награди јер се на крви и страдању рађа велико пријатељство међу народима. Хвала Вам са Христом. Надам се да ће велика Црна Гора и велики црногорски српски народ, традиционално нама најближи народ, увијек бити са нама и ми ћемо увијек бити са вама. Хвала вам са Христом”, поручио је Дугин у изјави датој новинару Игору Дамјановићу, упућеној Удружењу новинара Црне Горе и свима у Црној Гори и Србији.

Удружење новинара Црне Горе ове године је наградило постхумно Дарију Дугину за животно дјело, портал Спутњика, као најбољи, и Споменицу дало Савезу новинара Русије.

Украјинци се убрзано евакуишу из Купјанска! Док цео свет гледа у Бахмут - Руси напредују ка кључном граду?

Извор: Спутник

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА