Најновије

СРБИЈА НА НОГАМА! Ноле послао моћну поруку: Идем на злато, то није тајна! (ВИДЕО)

Ноле је донео велику одлуку! Многи су одустали, али не и најбољи тенисер света! Играће у Токију и спреман је да донесе Србији злато.

Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Интересовање је било огромно, велики број представника медија дошао је да испрати Нолета у Јапан.

- Имам највеће амбиције! Идем на злато и то није тајна! Циљ су ми сва четири Гренд слема и Игре. Ово је најлепши начин да се оде у Јапан, из Београда уз овакву подршку медија. Привилегија је да представљам своју земљу! Одлично се осећам, спреман сам. Добро сам тренира и јако сам мотивисан - рекао је Ђоковић.

О Олимпијском селу

- Само на Олимпијским играма можете то да доживите. Такмичите се са најбољим спортистима на свету, а оно што је разликује од осталих је чињеница да сте у селу са свим спортистима из свих држава света. Имате могућност да делите време са њима, једете под истим кровом. Не знам како је због корона рестрикција, али тога се радо сећам. Тај осећај који је незаменљив и дао ми је велики подстрек у каријери - додао је Ђоковић.

О припремама

- Не бих рекао да је неконвенционалан начин припрема, али извлачење оног најбољег из услова у којима се налазим. Не може све идеално да буде, нисам само тенисер, него и отац, супруг, морам да се посветим и фамилији кад нисам на турнирима. Имао сам супер припреме, добар спаринг је био, било је одлично време и атмосфера, дали су ми ветар у леђа који носим са собом у Токио.

О највећим ривалима

- Има отказа, али доста добрих играча је и тамо... Циципас, Медведев и Зверев су ту. Треба доћи до финала, учествовање на Играма носи притисак и емоције које се носе. То је другачије од турнира. Третираћу их као све остале турнире како бих био усредсређен на Играма - рекао је Ђоковић.

Ноле је за крај отпевао химну "Боже правде" уз поруку да се нада да ће иста слика бити на крају турнир.

Откривено зашто је Вучић поставио Ану Брнабић на чело СНС у Београду. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА