Најновије

ЗОРАН МИЛАНОВИЋ ЈЕ ТЕШКО ОБОЛЕО! Руданка још једном објаснила!

Хрватска књижевница и колумнисткиња Ведрана Рудан, позната по бритком језику, бурно је коментарисала најновију срамну изјаву хрватског председника Зорана Милановића

- Искрено, из дна душе, мислим да је Зоран Милановић особа која би требало да буде у установи. Човек је тешко болестан и проблем произлази из тога што није у болници - рекла је за "Јутарњи лист" Ведрана Рудан о Милановићу.
Иначе, Ведрана Рудан често у својим јавним натупима коментарише рад хрватског председника. Тако је недавно у интервјуу за Курир изјавила како је Милановић не иритира, већ да је иритирају они који су за њега гласали на изборима.

- Он је био председник Владе, добро смо га упознали. Неспособна ленштина. Како је било уопште могуће да толики грађани гласају за човека који је, док је био на власти, време проводио једући, пијући и лупетајући глупости? Као председник наставио је у истом ритму, само жешће. Грађани Хрватске немају среће на изборима. Милановић је дворска луда на двору без краља. Бојим се да ће на идућим изборима за председника државе победити лоботомирани мајмун - изјавила је тада Рудан.

Она се овога пута огласила због Милановићеве изјаве о убиству породице Зец која је саблазнила највећи део хрватске јавности.

Извор:Informer.rs
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА