Најновије

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ МЕТАНОЈА: Kриза банака део плана о Великом ресету (ВИДЕО)

Објављена је нова емисија на Јутјуб каналу Теша Подкаст.

Александар Митровић Метаноја (Фото: Јутјуб)

„Велики ресет је нека врста шаргарепе за масе, он не доноси ништа за робове у тој друштвеној структури, али доноси много тога за оне који су владајуће елите. Њихов главни циљ је свеопшта контрола, они не смеју да допусте социјалну револуцију. И то је оно што је Бернард Расел упозоравао, да ако дође до прескакања из тих модерних каста, не сме се допустити да се неко побуни. Њима треба систем контроле, који неће угрожавати њихову моћ. Они желе да владају довека, да њихове породице владају овом планетом, до краја живота на овој планети. Kако би се то омогућило, људи треба да буду индоктринирани, и потребно је смањити популацију. За ту сврху и служи рецимо агенда овог рата у Украјини. И питање је шта ће да буде на крају..“ рекао је Александар Митровић Метаноја, магистар психологије у Теша Подкасту. 

Трећи светски рат је једина ствар која може да спасе америчку економију, која је имала велику инфлацију а сада улази у рецесију. На прагу смо велике депресије, ако они процене да не могу да спасу америчку економију. Многи свети оци су предвидели велики светски сукоб, рекао је Александар Митровић Метаноја. 

“Kонтрола новца је кључ владања, зато је контрола ФЕД главна ствар, и ви не можете да купите акције ФЕД, то су интерне акције у оквиру тих банкарских породица, попут Ротшилда и Рокфелера. На то се надомешћује велика превара звана Зелена Агенда. Kао да су литијумски аутомобили нешто што чува животну средину, знамо то и сами врло добро из примера Рио Тинто.“ Закључио је Александар Митровић.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА