Најновије

ХАОС У КРАГУЈЕВЦУ: Вулин лично хапси невиног човека, насилно му одузимају азил за псе (ВИДЕО)

Бојан Савић, оснивач и уредник јутјуб канала „Грађанска патрола” изненада се јавио из Крагујевца и рекао да је, како сам наводи, у току насилно преузимање азила паса, у којем живе преко хиљаду животиња, од страње удружења грађана „Левијатан”, уз посредство и помоћ полиције и самог министра унутрашњих послова, Александра Вулина.

Хапшење (Фото: МУП Србије)

Како су раније медији пренели саопштење МУП-а Србије, Дејан Г. је осумњиченог да је у свом азилу за обуку паса у селу Чумић убијао и мучио већи број паса, због чега му прети притвор и од 30 дана.

Такође, јуче у четвртак 18 јуна, Павле Бихали испред фондације Левијатан, у свом обраћању на њиховој фејсбук страници, изјавио да Дејан Г. мора бити задржан 30 дана у притвору и да очито тужилаштво не ради свој посао за разлику од МУП-а.

Међутим, Тања Г. супруга Дејана Г. који води тај азил, је изјавила да Дејан 20 година води споменуте прихватилиште паса и да никад нико није имао примедбу на вођење њиховог азиле, те да препоставља да Левијатан има намеру да преузме њихово прихватилиште за псе.

А шта су све још, у вези овог случаја рекли сви актери овог догађаја, од Тање Г, па до Вулина, Бихалија и Савића погледајте у видео прилогу:

Бојан Савић и људи који подржавају осумњиченог су се окупили у парку код Апелационог суда у Крагујевцу, и чекају да се окупи довољан број грађана, који ће кренути ка азилу, где полиција одбија да да приступ грађанима.

Ко ће одговарати за протеране из Крајине и са КиМ, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Србин.Инфо/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА