Најновије

ВАТРЕНА МИЛИЦА У КОРСЕТУ! Груди кипе са свих страна! (ВИДЕО)

Млада музичка звезда Милица Павловић наступала је на престоничком сплаву и направила сјајну атмосферу, а стајлингом очарала.

Милица Павловић. (Фото: Инстаграм)

Милица се, наиме, појавила у беж корсету и широким панталонама. Присутни су уживали у одличној атмосфери и великим хитовима популарне певачице.

Млада музичка звезда која иначе важи за једну од жена са највише стила на домаћој јавној сцени овом комбинацијом истакла је извајану фигуру, док су јој се груди у корсету једва држале.

Иначе, Милица ће ускоро објавити нови албум, на којем ће бити и једна песма коју је урадила покојна Марина Туцаковић. Текст јој је платила и, како је рекла, не плаши се тога да ће је Маринин син Лаћа Радуловић прозивати да им дугује паре.

- Једну песму ми је написала Марина Туцаковић, заједно са њеним сином Лаћом. Много ми је жао што на овом албуму неће бити више њених текстова. Са том женом сам имала неку дивну повезаност, стално смо се чуле... Не плашим се Лаћиних речи, мирно спавам, ја сигурно нисам у тој свесци. Јавне личности немају само одговороност према јавности. Ми имамо одговорност према сарадницима. Морамо да будемо професионални према сарадницима, посебно према текстописцима и људима који раде музику, јер ви сте тим који заједно ствара и убира плодове заједничког рада... Нека се плаше други, ја немам чега - рекла је она за Курир.

Мадона у 64. години показивала задњицу и пентрала се по столу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА