Најновије

ВИЛИБАРД ЕРИЋ: Јовица Станишић кључ свих политичких процеса у Србији (ВИДЕО)

„Јовица Станишић је алфа и омега рада страних обавештајних служби на овим просторима. У Хагу је његов амерички адвокат показивао доказе о томе, колико је он допринео америчким националним интересима и шта је све он морао да уради против Срба и Србије да би се направила ситуација да смо ми данас окупирани. И као што видите, он не лежи у затвору, као ни Шешељ. Никада нећемо знати зашто су заиста ослобођени, и ако и један и други су наводно имали рак.“ рекао је Вилибалд Ерић, бивши сарадник Вучића у емисији „Теша Подкаст“.

“Шешеља је за рад у служби лично заврбовао Јовица Станишић, који је створио и Шешеља и Вука, и остале лажне четничке странке. На крају од тог четништва није остало ништа, само спровођење политике западних земаља за које раде као агенти. Сви против интереса српског народа. Сви су данас разоткривени.“

По речима Вилибалда Ерића, ми данас и немамо праву власт ни опозицију, зато што ни власт нити иједан опозициони лидер не говори јавно о окупацији Србије. Реакције народа у Грачаници су у складу са тиме, једино право мерило рада актуелне власти.

„Ово је све једно велико циркуско легло, где од нас праве будале. Ја сам још 2012, инсистирао да морамо да срежемо трошкове владе, али нису ме хтели слушати. Исто као када је била афера Алфа Токсин, чији је корен био кукуруз од Миодрага Костића, који је био буђав, нису хтели ни да чују за предлог који сам изнео, о начину третирања кукуруза. Уместо тога, повећана је законска граница дозвољеног алфа токсина, који је канцероген, све на штету грађана. Да би то прошло, министар Кнежевић је јавно пио то млеко пред камерама, и да онда игром случаја је добио канцер, нажалост. Бог све види, спор је, али долази на крају правда.“ истакао је Вилибалд Ерић.

Oборен украјински Су-25, уништене француске и америчке хаобице: Руси напредују на фронту у ДНР

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА