Најновије

ОБРАДОВИЋ: Покренути скупштинску расправу о ситуацији на Косову и Метохији

Посланик и лидер Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да ће у неколико првих скупштинских иницијатива те странке бити покретање расправе о актуелној ситуацији на Косову и Метохији.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Обрадовић је новинарима у холу парламента рекао да ће тражити и посебну седницу на тему Резолуције Европског парламента која, како је рекао, условљава Србију да призна лажну државу Косово и уведе санкције Русије.

Лидер Двери каже и да ће током новог мандата инсистирати на повратку редовног војног рока у новој форми, али и на усвајању резолуције о геоциду над Србима, Јеврејима и Ромима у НДХ за време Другог светског рата.

Подсећа да је њихов предлог и да се не одржи Европрајд у Београду.

Према његовим речима, посланички клуб Покрет Двери - Патриотски блок пружиће пуну подршку домаћој привреди и пољопривреди.

"Од нас можете да очекујете јасан и гласан опозициони наступ, оно што ћемо унети у рад Скупштине је да што више програма и предизборних обећања преточимо у скупштинске иницијативе и да од нас чујете што више предлога како да се у Србији решавају проблеми", казао је Обрадовић.

На питање да ли су добили председничко место у неком скупштинском Одбору, Обрадовић каже да се данас настављају консултације на ту тему. "Тражимо место председника Одбора за здравље и породицу и чекамо да видимо да ли ћемо добити место председника или заменика председника", казао је.

Више из Народне скупшзине прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА